Dermalux

Led therapie

Het is klinisch bewezen dat Led therapie zeer effectief is voor een groot aantal huidproblemen zoals veroudering, acné en gevoelige huidcondities zoals rosacea, eczeem en psoriasis. Door veroudering, huidproblemen of letsels kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zichzelf niet meer kunnen vernieuwen. Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten. Deze behandeling is volledig pijnloos en de belangrijkste ontwikkeling in de strijd om de huid er foutloos, jeugdig en gezond te laten uitzien. Led therapie werkt met 3 verschillende golflengtes die elk hun kleur en specifieke doel hebben. Rood led: vermindert fijne lijntjes, verhoogt de hydratatie, kalmeert roodheden en irritatie, werkt antibacterieel. Blauw led: werkt sterk antibacterieel voor acné, voorkomt opstoot van irritatie en infecties, normaliseert de talgproductie en is een UV vrij alternatief voor eczeem, psoriasis en dermatitis. Geel led (onzichtbaar licht): Geavanceerde anti-age behandeling, verstrakt en verstevigt en vermindert pigmentatie, littekens, ontstekingen en pijn. Roze led = happy light: is een combinatie van de kleuren en wordt ingezet na andere behandelingen om de resultaten te maximaliseren en te versnellen.

LED THERAPIE wordt sterk aangeraden na elke behandeling in het salon om die zoveel mogelijk te ondersteunen en de huid te optimaliseren.

Wie komt niet in aanmerking.

Zwangere vrouwen, personen met gevoeligheid aan fel licht en mensen die Roacutane of verwanten innemen. Wil jij ook het effect en de zaligheid ervaren van led therapie maak dan zeker een afspraak, ook personen zonder huidproblemen zullen een verschil merken.

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN EN PRIJZEN