First things first

huidscan

Om een mooie gezonde huid te bekomen moeten we beginnen bij het begin. First things first. Daarom raad ik aan om een huidscan uit te voeren zodat we uw huid volledig in kaart kunnen brengen om het eventueel probleem aan te pakken. Dankzij de huidscan LightSkin kan ik bij elke klant een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitvoeren. LightSkin brengt de staat van de verschillende huidlagen in kaart d.m.v. 3 haarscherpe foto’s onder 3 soorten licht.
Na het analyseren van de foto’s van jouw talgproductie, zonneschade, hydratatie, conditie van de huid enz… kan ik heel gericht behandelingen gaan toepassen en de gepaste thuisverzorging aanbevelen.
Met LightSkin kunnen bepaalde huidaandoeningen al gedetecteerd worden voor ze zichtbaar zijn. Ook zullen er veel vragen gesteld worden over uw levenswijze, allergieën, eerdere huidproblemen, medicatie enz… om de weg te vinden naar uw mooie gezonde huid.

Na de scan

Al uw gegevens worden opgeslagen om een vergelijking te kunnen maken na 3 maanden mits het toegepast hebben van het voorgestelde behandelplan tijdens uw eerste bezoek.

Aanrader

Know your skin: Huidscan met analyse + samenstelling behandelplan + een aangepaste behandeling inclusief ledtherapie éénmalig te boeken voor een eerste bezoek.