Geneo

uw huid straalt van vitaliteit!

Bestaat uit 2 behandelingen: OxyGeneo en TriPollar radiofrequentie

Oxy Geneo

Hét alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstofbehandeling in één! Geneo+ introduceert de OxyGeneo behandeling. Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. Wat OxyGeneo technologie uniek maakt? De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering. Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. Hiermee is OxyGeneo hét alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en insluizen van actieve werkstoffen.

Tripollar radiofrequentie

Deze behandeling verbetert jouw gelaatscontouren en geeft je huid een strakke en frissere uitstraling. TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, is er meer aanmaak van collageen en trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt.

Wie komt in aanmerking.

Elk huidtype, huidveroudering en verslapping, vette huid , grove poriën, lichte pigmentatie, vale futloze huid, verstikte rokershuid.

Wie komt niet in aanmerking.

Zonverbrande huid, gebruik vitamine A voorgeschreven door arts, open wondjes, zwangerschap, extreem gevoelige huid, actieve acné, eczeem, psoriasis en huidkanker.
Voor het beste resultaat raden we aan om in kuurvorm te werken omdat we streven naar het beste resultaat. Check onze abonnementen.

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN EN PRIJZEN