Home » Laserontharing

Laserontharing

Laat ongewenst haar verwijderen

Ben je het scheren of waxen beu? Heb je last van ingegroeide haren en wil je daar voorgoed vanaf? Bij Huidinstituut Angelique bieden wij professionele laserontharing met de Phearon diode laser, uitgevoerd door een gekwalificeerde professional met jarenlange ervaring.

Prijs proefsessie

€50,00*

*deze wordt in mindering gebracht van de eerste behandeling

Of bel naar +32 (0)479 39 22 41

 ✔︎ Gediplomeerd huidexperte

✔︎ 14+ jaar ervaring

✔︎ Phearon diode laser

Een laserontharing in 3 stappen

Proefsessie

Deze intake is een belangrijke stap om alles te weten over laser ontharing. Pas dan kun je weten of je wel of niet in aanmerking komt voor laserontharing en kan het ook getest worden op jouw huid.

Behandeling

We gebruiken een geavanceerde Phearon diode laser die krachtige lichtbundels op de te behandelen zone richt. Gedurende 6 à 8 sessies zal het haar geleidelijk dunner worden tot het uiteindelijk verdwijnt.

Resultaat

Na enkele jaren is het mogelijk dat er nieuwe haartjes verschijnen omwille van hormoonveranderingen. Je kan in dat geval een onderhoudsbehandeling laten uitvoeren aan 50% korting.

Tevreden klanten

Topservice! Angelique is enorm gepassioneerd bezig met haar job! Ondanks haar gevulde agenda gebeurt alles met de glimlach en is niets haar teveel! Daarbovenop is ze steeds in vr een leuke persoonlijke babbel!

Valerien

Hoe werkt een diode laser?

De diode laser zendt geconcentreerde lichtbundels uit, die worden geabsorbeerd door het pigment in de haarfollikels. Hierdoor wordt de haargroeicyclus verstoord, en het haarzakje wordt beschadigd. Na een reeks behandelingen zal het haar steeds dunner en lichter worden, en in veel gevallen voorgoed verdwijnen.

Intake en proefsessie voor laserontharing

Wil je meer weten over laserontharing en ontdekken of het geschikt is voor jouw huidtype? Boek dan een intakegesprek en proefsessie. Tijdens deze 30 minuten durende afspraak bespreken we jouw wensen en testen we de behandeling op jouw huid. De kosten van €50 worden in mindering gebracht op je eerste behandeling.

Waarom is een ervaren lasertherapeute belangrijk voor het eindresultaat?

✔️ Deskundige training: Angelique is opgeleid bij het LaserCollege, uitgeroepen tot de beste school voor specialisten wereldwijd in geavanceerde esthetische technologietraining in 2023.

✔️ Veilige methodes: Angelique maakt uitsluitend gebruik van een uiterst veilige diodelaser voor de laserbehandelingen.

✔️ Behandeling op maat: De laserbehandelingen zijn volledig op maat van de persoon, niet gebaseerd op een algemene doelgroep. Dit leidt tot gegarandeerde resultaten in een minimaal aantal sessies.

✔️ Grondige dekking: Elke vierkante centimeter van het te behandelen gebied wordt gelaserd in de diepte, wat zorgt voor een grondige & effectieve behandeling.

✔️ Geschikt voor alle huidskleuren: Het maatwerk in de laserbehandelingen van Angelique maakt het mogelijk om op een veilige manier alle huidskleuren te behandelen het hele jaar door.

Veelgestelde vragen rond laserontharing

Wat kan ik doen ter voorbereiding van de laserontharing?

6 weken voor de laserontharing: vermijd waxen, suikerontharen of epileren; 2 weken voor de laserontharing: vermijd blootstelling aan de zon of zonnebank om een zo licht mogelijke huidskleur te bekomen. Gebruik dus ook geen zelfbruiner op de zone die behandeld zal worden; Enkele uren voor de laserontharing: scheer het gebied dat behandeld zal worden. Bij een gezichtsbehandeling: draag geen make-up of verzorgingsproducten

Wat mag ik niet doen na een laserbehandeling?

Langdurige blootstelling aan de zon vermijden gedurende 3-4 weken. Voorkom irritatie van de behandelde zone 24u na de behandeling. Vermijd daarom sauna of fysieke activiteiten.

Is het type laser belangrijk?

Het type laser is belangrijk voor een (langdurig) eindresultaat. De Phearon diode laser is een van de krachtigste lasers in zijn soort, wat bijdraagt aan een effectieve en duurzame behandeling.

Wat zijn de voordelen van een laserbehandeling?

De eerste resultaten zijn meteen zichtbaar;
Voorkomt ingegroeide haartjes;
De behandeling is meestal pijnloos;
Haarverwijdering is permanent;
Biedt besparingen op lange termijn door uitgaven aan ontharingsproducten

Voor wie is laserontharing geschikt?

Laserontharing is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht de huidskleur, variërend van zeer bleek tot donker (huidtype 5). De meest optimale resultaten worden doorgaans bereikt bij mensen met donker en dik haar, maar zelfs mensen met blond haar kunnen baat hebben bij de behandeling. Haren die wit, grijs, te licht van kleur zijn, of erg fijn en donzig reageren over het algemeen minder goed op laserbehandeling vanwege een gebrek aan melanine.

Prijs laserontharing per zone

BehandelingDuurPrijs
Laserontharing bovenlip of kin30 min€ 60
Laserontharing bovenlip en kin30 min€ 110
Laserontharing oksels30 min€ 120
Laserontharing sliprand30 min€ 130
Laser ontharing brazilian30 min€ 150
Laserontharing volledige intieme zone30 min€ 180
Laserontharing armen30 min€ 130
Laserontharing volledige benen75 min€ 400
Laserontharing onderbenen met knie60 min€ 250
Laser ontharing onderbenen zonder knie45 min€ 200
Laser ontharing buiklijntje15 min€ 30
Laser ontharing buik of borst60 min€ 180
Laser ontharing borst en buik60 min€ 250
Laser ontharing rug60 min€ 300
Laser ontharing schouders45 min€ 200
Laser ontharing tepels15 min€ 30

De vermelde prijzen zijn per behandeling en per zone. Voor het gelijktijdig behandelen van 2 zones, ontvang je 10% korting op de totaalprijs. Bij 3 zones, 20% korting. Behandelingen na 8 beurten en onderhoudsbehandelingen -50%.

“Nooit meer zorgen maken over ongewenste haargroei; laserontharing geeft je de vrijheid om stralend en haarvrij door het leven te gaan.”

Angelique Ver Eecke

Zaakvoerster Huidinstituut Angelique
Gediplomeerd schoonheidsspecialiste en huidexperte

Bij Huidinstituut Angelique behandelen we diverse huidproblemen, van acne tot huidveroudering. Met een huidscan vanaf €50 bieden we deskundige oplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Je kunt meerdere behandelingen tegelijkertijd boeken, waardoor je optimaal kunt genieten van onze diverse diensten in één afspraak.

+32 (0)479 39 22 41

 info@huidinstituutangelique.be

Gemakkelijk bereikbaar

Ben je op zoek naar laserontharing in Harelbeke en de omliggende regio in West-Vlaanderen? Bij Huidinstituut Angelique begrijpen we het belang van lokale toegankelijkheid, en daarom zijn we er trots op om onze diensten aan te bieden in Harelbeke en omgeving. Of je nu in Kortrijk, Beveren, Kuurne, Deerlijk, Zwevegem, Lendelede, Izegem, Wevelgem, Anzegem, Wielsbeke, Zulte, Kruisem, Roeselare, Ardooie, Avelgem, Oudenaarde, Moorslede, of Zonnebeke woont, Huidinstituut Angelique is gemakkelijk bereikbaar.