Hydrafacial

HydraFacial = The best skin of your life

HydraFacial = The best skin of your life
HydraFacial is een award-winnende behandeling die een onmiddellijk en langdurig resultaat levert dat je écht kan zien en voelen. Een Hydrafacial behandeling kan ingezet worden op de meest gevoelige huid en werkt efficiënt op acné, bruine vlekjes, fijne lijntjes, zwarte puntjes en onzuiverheden én het geeft jouw huid een fantastische glow.

3 Stappen voor de beste huid van je leven :

Stap 1: reiniging + peeling Legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.
Stap 2:
extractie + hydratatie Verwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.
Stap 3:
insluizing + bescherming Verzadigt de huid met antioxidanten en peptides om je huid te beschermen en een gezonde gloed te maximaliseren.

Voor wie is HydraFacial geschikt?

HydraFacial is vooral ontworpen om een huid terug gezond te maken en is geschikt voor elk huidtype. De behandeling werkt op problemen zoals een vale/doffe huid, onzuivere en vette huid met veel zwarte punten, een UV-beschadigde huid met bruine vlekken en op de meest gevoelige huid zoals rosacea en couperose. HydraFacial werkt op de gezondheid van de huid en aangezien onze huid zich om de 4 weken volledig vernieuwt, is het aan te raden om elke maand een HydraFacial of een andere huidverbeterende behandeling te laten uitvoeren zodat we in de praktijk telkens verder kunnen werken naar een huid zonder problemen met een mooie glow. Hier in de praktijk is er altijd een formule van 5+1 gratis op alle huidverbeterende behandelingen, vraag er gerust naar tijdens uw afspraak.

“You just have to get it, to get it.”


Wie komt niet in aanmerking ?
- Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
- Bij het nemen van roaccutane
- Bij actieve infecties, koortsblaasjes, zonnebrand en auto-immuunziekten  

Opgepast :

- Een week geen retinol (vit.A) gebruikt hebben voor de behandeling
- 2 weken wachten na het plaatsen van filler en botulinetoxine injecties.

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN EN PRIJZEN

Voordelen.