Esthetische peels

Voor een pure huid

Altijd een zeer goede keuze op weg naar een gezonde en mooie huid!

Wat zijn esthetische peels?

Bij een peeling wordt een dun laagje oude oppervlakkige huidcellen verwijderd waardoor oneffenheden zoals rimpels, pigment, acné of littekens vervagen en nieuwe jonge huidcellen worden gestimuleerd tot huidvernieuwing waardoor het verouderingsproces vertraagt. De huid gaat er hierdoor gezonder en egaler uitzien. Er zijn 3 verschillende soorten peels die we onderverdelen in 3 levels van mild tot intens en voor verschillende problemen kunnen inzetten met gegarandeerd resultaat. We raden aan om peels van level 1 en 2 wekelijks of 2-wekelijks toe te passen en de kuur af te sluiten met een level 3 peel voor een zeer mooi resultaat.

Waarvoor zijn de peels effectief.

Om actieve acné te kalmeren, open poriën te verkleinen en te zuiveren, een gevoelige huid aan te sterken, totaal verbeteren van de huidstructuur, verminderen van rimpeltjes, verbeteren van pigmentatie, zonneschade, grauwe huidteint, stimuleert de doorbloeding en huidvernieuwing.

Kuurvorm!

We raden echt aan om peels in kuurvorm te doen voor een optimaal resultaat en daarvoor kan een ABONNEMENT interessant zijn.

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN EN PRIJZEN