Esthetische peels

Voor een pure huid

Altijd een zeer goede keuze op weg naar een gezonde en mooie huid!

Wat zijn esthetische peels?

Bij een peeling wordt een dun laagje oude oppervlakkige huidcellen verwijderd waardoor oneffenheden zoals rimpels, pigment, acné of littekens vervagen en nieuwe jonge huidcellen worden gestimuleerd tot huidvernieuwing waardoor het verouderingsproces vertraagt. De huid gaat er hierdoor gezonder en egaler uitzien. Er zijn 3 verschillende soorten peels die we onderverdelen in 3 levels van mild tot intens en voor verschillende problemen kunnen inzetten met gegarandeerd resultaat. We raden aan om peels van level 1 en 2 wekelijks of 2-wekelijks toe te passen en de kuur af te sluiten met een level 3 peel voor een zeer mooi resultaat.

Waarvoor zijn de peels effectief.

Om actieve acné te kalmeren, open poriën te verkleinen en te zuiveren, een gevoelige huid aan te sterken, totaal verbeteren van de huidstructuur, verminderen van rimpeltjes, verbeteren van pigmentatie, zonneschade, grauwe huidteint, stimuleert de doorbloeding en huidvernieuwing.

Kuurvorm!

We raden echt aan om peels in kuurvorm te doen voor een optimaal resultaat en daarvoor kan een HEALTY SKIN PROGRAM interessant zijn.

Prijslijst

  • Level 1: 85€/ beurt zijn peels voor alle huidtypes die we gans het jaar kunnen inzetten.
  • Level 2: 85€/beurt zijn peels die aangepast moeten worden aan het huidprobleem en conditie van de huid en kunnen enkel van oktober tot april ingezet worden.
  • Level 3: 160€/ beurt (inclusief led) dit zijn de meest intense peels die enkel van oktober tot april kunnen ingezet worden en waarvan je huidvernieuwing (vervelling) mag verwachten. Deze kunnen enkel toegepast worden op een voorbereide huid. Check ons HEALTHY SKIN PROGRAM.
Healthy skin program